Kreativkunstner.dk

Intuitiv kunst af Beth Nielsen

Kreativkunstner.dk

Intuitiv kunst af Beth Nielsen

Bedre billeder kommer.

Feminin Indre Styrke

Styrker den venlige, muntre, kærlige, og beroligende atmosfære med ubetinget kærlighed, tryghed og beskyttelse til det indre barn. Der skabes kontakt til den åndelige bevidsthed, og gives et inderligt kærligt kram af den hvide lyse energi fra universet, som giver tryghed, beskyttelse og nærhed.

3600 kr.

 

Feminin Elegance

Styrker godheden, kærligheden, renheden, uskylden og lidenskaben, og giver tryghed, stabil, stærk og trofast jordforbindelse. Åbner op for åbenhed, kreativitet og samværet. Balance  mellem feminin og maskulin energi.

3600 kr.

 

 

Powerfuld

En powerfuld energiaf healiende, kærlig, positiv, omsorgsfuld og beskyttende omfavnelse, som åbner bevidstheden for den indre ro, tryghed, stabilitet, robusthed, stærkhed og sikkerhed. Et overflod af tilfredshed, velstand, velvære, en balance mellem den blide, venlige, forstående indre feminitet og den rubuste, stærke indre maskulinitet, med en kraftfuld jordforbindelse.

3600 kr.

Harmoni

Styrker troen på harmoni, tillid, velvære og selvtillid. Forstærker den spirituelle intention og kontakten til universet. Der gives en god, stabil og sikker kraft til rodnettet.

3600 kr.